Zoeken

Accessoires in elke stijl

Harmonie, hoogwaardige materialen en perfectie spelen de hoofdrol in onze collectie accessoires. Hoogstaande kwaliteit en ambacht zoals het hoort. Ontwerpen die dankzij de stijl en de talloze maatwerkmogelijkheden perfect zijn aan te passen aan ieder interieur. En perfect passend zijn bij onze collecties fauteuils, banken, tafels en kasten.

Met accessoires kleedt u een ruimte aan. Ze zorgen voor sfeer in huis. Maak een statement in de gewenste ruimte met onze design accessoires. Designmeubels, ingezet als accessoire, die het interieur compleet maken. Onze interieurspecialisten helpen u graag bij het vinden van de mooiste accessoires voor een sfeervol thuis.

Kiest u voor slank en minimalistisch vormgegeven pilaren van hoogwaardig hout? Of gaat u liever voor prachtige wanddecoratie in de vorm van verfijnde spiegels? Het is bij ons mogelijk om uw wensen realiteit te laten worden. Kom naar ons Design Center of een verkooppunt bij u in de buurt om onze collectie in het echt te bewonderen.

Vakmanschap en kwaliteit

Onze fabriek is al meer dan 100 jaar gevestigd in Nederland, in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Bij Hofstede Raanhuis staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in onze maatwerk meubels; van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht. Masterpieces voor u.

Persoonlijk advies op maat

Wij geven u graag advies over onze accessoires. Kom daarom langs in ons Design Center in Renkum of bezoek één van onze verkooppunten bij u in de buurt. Hier krijgt u een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte