Zoeken

TORTONA ZUIL

Tailor-made masterpiece

TORTONA ZUIL

Altijd uw ideale accessoires

Een designmeubel, ingezet als accessoire, dat het interieur compleet maakt. Perfect voor in de hal of de woonkamer met een prachtig schilderij erboven of een mooie vaas met bloemen. Het ontwerp is slank en minimalistisch vormgegeven zodat alle aandacht naar de prachtige, hoogwaardige materialisering van hout gaat. Warm, verfijnd en robuust.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Keuze uit 10 houtkleuren
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Tortona

De Tortona zuil is perfect te combineren met onze andere meubels zoals de Tortona coffee table, Tortona bar table of het Tortona dressoir. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij een van onze dealers bij u in de buurt.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte