Tortona mirror

Van groot tot klein

Maak uw ruimte af en creëer balans met de Tortona mirror. Kies voor een grote spiegel aan de muur of maak een collage en creëer uw eigen spiegelwand. Door de ruime hoeveelheid maatvoeringen zit er altijd een goede optie voor u tussen. Van lang en smal tot vierkant. En van groot tot klein. Vervaardigd uit hoogstaande materialen voor jarenlang plezier. Een accessoire dat uw interieur de finishing touch geeft.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Tortona mirror eruit?

Het spiegelglas van Tortona mirror is omgeven door een subtiele rand van staal, beschikbaar in vier kleuren. De spiegel wordt standaard uitgevoerd in brown smoked glas. Bent u op zoek naar een unieke toevoeging, kies dan voor het spiegelglas in clear brown. 

We maken meubels en accessoires waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Unieke masterpieces speciaal voor u. In eigen producties ontwerpen en produceren we onze meubels en accessoires waardoor de lijnen kort zijn en we hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. En met meer dan 100 jaar ervaring weten we precies hoe we de sterkste en mooiste producten maken.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte