Zoeken

Tortona mirror

Tailor-made masterpiece

Tortona mirror

Van groot tot klein

Maak uw ruimte af en creëer balans met de Tortona mirror. Kies voor een grote spiegel aan de muur of maak een collage en creëer uw eigen spiegelwand. Door de ruime hoeveelheid maatvoeringen zit er altijd een goede optie voor u tussen. Van lang en smal tot vierkant. En van groot tot klein. Vervaardigd uit hoogstaande materialen voor jarenlang plezier. Een accessoire dat uw interieur de finishing touch geeft.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Meerdere maten mogelijk
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Tortona mirror

Het spiegelglas van Tortona mirror is omgeven door een subtiele rand van staal, beschikbaar in vier kleuren. De spiegel wordt standaard uitgevoerd in brown smoked glas. Bent u op zoek naar een unieke toevoeging, kies dan voor het spiegelglas in clear brown.

We maken meubels en accessoires waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. Unieke masterpieces speciaal voor u. In eigen producties ontwerpen en produceren we onze meubels en accessoires waardoor de lijnen kort zijn en we hoogwaardige kwaliteit kunnen waarborgen. En met meer dan 100 jaar ervaring weten we precies hoe we de sterkste en mooiste producten maken.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte