Tortona pillar

Warm, verfijnd & robuust

Een designmeubel, ingezet als accessoire, dat het interieur compleet maakt. Perfect voor in de hal of de woonkamer met een prachtig schilderij erboven of om een bos verse bloemen op te plaatsen. Het ontwerp is slank en minimalistisch vormgegeven zodat alle aandacht naar de prachtige, hoogwaardige materialisering van hout gaat.

Bekijk brochure

Tot in detail over nagedacht

Hoe ziet uw ideale Tortona pillar eruit?

Onze fabriek is al meer dan 100 jaar gevestigd in Nederland, in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Bij Hofstede Raanhuis staat kwaliteit hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in onze meubels; van het ontwerp tot aan de afwerking, overal is tot in detail over nagedacht.

De Tortona zuil is perfect te combineren met onze andere meubels zoals de Tortona coffee table, Tortona bar table of het Tortona dressoir. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden bij een van onze dealers bij u in de buurt.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte