Zoeken

Tortona wall panel

Finishing touch

Tortona wall panel is een prachtig wandpaneel als finishing touch voor uw interieur. Kies een wandpaneel van stof voor een zachte uitstraling, die direct de akoestiek in uw ruimte verbetert. Of ga voor een uitvoering in leder voor een natuurlijke, luxe uitstraling. Laat uw persoonlijke smaak weerspiegelen in uw interieur.

Bekijk brochure

Highlight in uw interieur

Hoe ziet uw favoriete Tortona wall panel eruit?

Een wandpaneel dat bekleed is met stof of leder springt op een stijlvolle manier direct in het oog. Daarom zijn onze wandpanelen uiteraard vervaardigd van hoogwaardige kwaliteit materialen. Dankzij de ruime hoeveelheid maatvoeringen zit er altijd een goede optie voor u bij. Van lang en smal tot vierkant. En van groot tot klein. Als onderscheidende highlight in uw interieur.

Waar de keuzeopties normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder. We maken masterpieces speciaal voor u. Bezoek aan van onze dealers bij u in de buurt en laat u adviseren over onze collectie en onze mogelijkheden.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte