Zoeken

Verzino ottoman

Tailor-made masterpiece

Verzino Ottoman

Modern en opvallend

Decoratief en functioneel in één design. Dat is de Verzino ottoman. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor detail. De ottoman is een mooie toevoeging aan uw interieur. Een pouf die makkelijk aan te schuiven is bij de zithoek of de eettafel voor een extra zitplek. Multifunctioneel inzetbaar en maakt uw interieur helemaal af. Tijdloos en elegant.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Verzino Ottoman

We gaan verder dan maatwerk, we leveren atelierwerk. De ruimte in huis is voor ons de basis voor het design. Van de vorm van de leuning tot de kleur van het garen. Van de lengte van de tafel tot de details. Met ruim 100 jaar ervaring weten we hoe we voor ieder interieur de perfecte oplossing. U droomt, wij creëren.

De meubels zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Nederland, in Renkum. Uiteraard helpen u hier graag bij in onze showroom of bij een dealer bij u in de buurt. We laten u graag alle mogelijkheden zien.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte