Gesloten:

Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Bank op maat

Bank op maat

Met een ultiem zitcomfort

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide bankencollectie. Onze collectie banken zijn zowel in standaardmaten als op maat leverbaar. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat. En natuurlijk een ultiem zitcomfort.


Vrijblijvend interieuradvies
Bank op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijke maatwerk banken maat

Er gaat niets boven een bank met een uitstekend zitcomfort. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis werken dagelijks mensen samen om met de beste productiemethodes de meest eigentijdse en mooie banken op maat te maken. Er wordt dan ook met veel vakmanschap en aandacht gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Een op maat gemaakte bank past beter in uw eigen woonruimte, niet iedere bank is geschikt voor uw specifieke situatie.

Het is uiteraard mogelijk om alle banken op maat te leveren. Er is dus altijd plek voor jouw ideale bank van Hofstede Raanhuis in uw interieur.

Vrijblijvend interieuradvies

Bank op maat

Bent u op zoek naar een hoekbank op maat die bij uw woonwensen past, maar komt u er zelf niet uit? De interieuradviseurs van Hofstede Raanhuis helpen u graag met het samenstellen en produceren van uw droom bankstel op maat.

Hoewel het simpel lijkt, het vinden van de perfecte bank is geen gemakkelijke taak. Een bank is vaak dé eyecatcher in een interieur. Bij het uitzoeken van een bank komen er dan ook een hoop vragen naar boven. Iedereen stelt andere eisen aan een bank en iedereen heeft zijn eigen zittype. Er zijn soms zoveel mogelijkheden in het samenstellen van een bank dat het niet meer duidelijk is wat wijsheid is. Hofstede Raanhuis biedt daarom de mogelijk om een bank op maat te maken. Wij maken uw eigen bank volledig naar wens.

Bank op maat

Banken in elk gewenst formaat en afwerking

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie banken en hoekbanken aan die in elke maat, kleur en afwerking gemaakt kunnen worden. Bij Hofstede Raanhuis doen we geen concessies. Het is altijd mogelijk om uw wensen realiteit te laten worden.

Uw bank op maat wordt zoals aangegeven volledig naar uw wensen ontworpen. Er is zelfs de mogelijkheid om bijvoorbeeld de leuningen naar wens te laten maken. U kunt kiezen voor een brede leuning waar u tegen aan kunt hangen, of juist een smalle leuning zodat er meer zitruimte ontstaat. Daarnaast kunnen de poten, zithoogte en diepte aangepast worden zodat u heerlijk kunt genieten van uw bank op maat.

Advies op maat

Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het vinden van woonoplossingen en ideeën voor uw interieur. Ieder huis is anders en daardoor is ook niet iedere bank passend. Bij het uitzoeken van een bank heeft u waarschijnlijk al ideeën over de stijl en afmetingen die de bank moet hebben om zo mooi in uw interieur te passen.

Hofstede Raanhuis levert niet alleen banken in standaard maten, maar ook banken op maat. Hierdoor zit er altijd een bank bij voor uw interieur en wensen. Wij helpen u graag bij het samen stellen van uw bank op maat die precies aansluit op uw wensen. Een echte bank op maat dus!

Bank op maat

Bankstel op maat collectie

Onze banken zijn uniek door het Italiaanse temperament, gemaakt met oer-Hollands meesterschap. Doe inspiratie op en bekijk onze banken om een beter beeld te krijgen van de exclusieve uitstraling die onze banken kunnen creëren in een interieur. Een bankstel op maat doet niet onder van dit Italiaanse temperament.

Onze bank Basso en Xavier, momenteel te bewonderen in onze showroom in Renkum, zijn al tijden ontzettend populair.

Maatwerk meubelen - Bezoek onze showroom
Openingstijden:
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Kom langs in onze showroom

De meest actuele banken en hoekbanken van Hofstede Raanhuis worden in de showroom in Renkum gepresenteerd. U bent altijd van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Indien gewenst, kunt u ook tijdens uw bezoek aan onze showroom de mogelijkheden voor uw ideale bank bespreken. Wij denken graag met u mee.

Vrijblijvend interieuradvies

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding, ook de bankstellen op maat vallen hieronder. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het oriëntatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Download hier de lederonderhoud bijsluiter