Bank op maat

Bank op maat

Met een ultiem zitcomfort

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide bankencollectie. Alle banken zijn zowel in standaardmaten als op maat leverbaar. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat. En natuurlijk een ultiem zitcomfort.


Vrijblijvend interieuradvies
Bank op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijke banken op maat

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Er gaat niets boven een bank met een uitstekend zitcomfort. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis werken dagelijks mensen samen om met de beste productiemethodes de meest eigentijdse en mooie banken te maken. Er wordt dan ook met veel vakmanschap en aandacht gewerkt worden om dit voor elkaar te krijgen.

Het is uiteraard mogelijk om alle banken op maat te leveren. Er is dus altijd plek voor een prachtige bank van Hofstede Raanhuis in uw interieur.

Vrijblijvend interieuradvies

Bank op maat

Banken in elk gewenst formaat en afwerking

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie aan banken en hoekbanken die in elk gewenst formaat, kleur en afwerking gemaakt kunnen worden. Heeft u het liefst 3 of 4-zits? Bij Hofstede Raanhuis denken we groots. Het is altijd mogelijk om uw wensen realiteit te laten worden.

De collectie

Onze banken zijn uniek door het Italiaanse temperament, gemaakt met oer-Hollands meesterschap. Doe inspiratie op en bekijk onze banken om een beter beeld te krijgen van de exclusieve uitstraling die onze banken kunnen creëren in een interieur.

Onze bank Basso, die tevens sinds kort toegevoegd is aan de collectie, is momenteel erg populair.

Kom langs in onze showroom

De meest actuele banken en hoekbanken van Hofstede Raanhuis worden in de showroom in Renkum gepresenteerd. U bent altijd van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Indien gewenst, kunt u ook tijdens uw bezoek aan onze showroom de mogelijkheden voor uw ideale bank bespreken. Wij denken graag met u mee.

Vrijblijvend interieuradvies

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het oriëntatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Download hier de lederonderhoud bijsluiter