Open dag 14 en 15 juni
Tot 40% korting op showroom modellen vanwege vernieuwing van onze showroom. Maak een afspraak voor gratis interieuradvies.
Meer informatie
Bank op maat

Banken

Met een ultiem zitcomfort

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide bankencollectie. Alle banken zijn zowel in standaardmaten als op maat leverbaar. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat. En natuurlijk een ultiem zitcomfort.


Gratis interieuradvies
Bank op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Er gaat niets boven een bank met een uitstekend zitcomfort. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis werken dagelijks mensen samen om met de beste productiemethodes de meest eigentijdse en mooie banken te maken. Er wordt dan ook met veel vakwerkschap en aandacht gewerkt worden om dit voor elkaar te krijgen.

Het is uiteraard mogelijk om alle banken op maat te leveren. Er is dus altijd plek voor een prachtige bank van Hofstede Raanhuis in uw interieur.

Gratis interieuradvies

Bank op maat

Banken in elk gewenst formaat en afwerking

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie aan banken en hoekbanken die in elk gewenst formaat, kleur en afwerking gemaakt kunnen worden. Heeft u het liefst 3 of 4-zits? Bij Hofstede Raanhuis denken we groots. Het is altijd mogelijk om uw wensen realiteit te laten worden.

De collectie

Onze banken zijn uniek door het Italiaanse temperament, gemaakt met oer-Hollands meesterschap. Doe inspiratie op en bekijk onze banken om een beter beeld te krijgen van de exclusieve uitstraling die onze banken kunnen creëren in een interieur.

Onze bank Basso en hoekbank Seven, die tevens sinds kort toegevoegd is aan de collectie, zijn momenteel erg populair. Ook hebben we de prachtige Edison bank recentelijk mogen verwelkomen.

Kom langs in onze showroom

De meest actuele banken en hoekbanken van Hofstede Raanhuis worden in de showroom in Renkum gepresenteerd. U bent altijd van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen. Of neem contact met ons op om een afspraak te maken. Onze adviseurs staan voor u klaar.

Indien gewenst, kunt u ook tijdens uw bezoek aan onze showroom de mogelijkheden voor uw ideale bank bespreken. Wij denken graag met u mee.

Gratis interieuradvies