Zoeken

Ambachtelijke banken op maat

Er gaat niets boven een bank met uitstekend zitcomfort. In de meubelfabriek van Hofstede Raanhuis werken onze vakmensen elke dag samen om met de beste productiemethodes de meest eigentijdse en mooie banken op maat te maken.

Al onze banken zijn beschikbaar in standaardmaten en maatwerk. Zo vindt u altijd een prachtige bank die bij u past.

Bank op maat

Bent u op zoek naar een bank op maat die bij uw woonwensen past. Bij Hofstede Raanhuis staat vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis voorop. We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een meubel, samen met u, tot in detail samen. De interieuradviseurs van Hofstede Raanhuis helpen u uiteraard graag met het samenstellen van uw droom bankstel op maat.

Hoewel het simpel lijkt, is het vinden van de perfecte bank geen gemakkelijke taak. Een bank is vaak dé eyecatcher in een interieur. Bij het uitzoeken van een bank komen er dan ook een hoop vragen naar boven. Iedereen stelt andere eisen aan een bank en iedereen heeft zijn eigen zittype.

Bij een bank van Hofstede Raanhuis hoeft u geen concessies te doen, want met onze maatwerkopties, creëren wij de perfecte bank. Bij onze verkooppunten staan ze voor u klaar en helpen ze u graag met het samenstellen van uw op maat gemaakte droombank.

Banken in elk gewenst formaat en afwerking

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie banken en hoekbanken aan die in elke maat, kleur en afwerking gemaakt kunnen worden. Bij Hofstede Raanhuis doen we geen concessies. Het is bij ons mogelijk om uw wensen realiteit te laten worden.

Van de vorm van de armleuning tot de breedte van de armleuning, van de zitdiepte tot het zitcomfort en van de stofsoort tot de vorm van de poot, bij Hofstede Raanhuis maakt u uw eigen, unieke bank.

Bekijk bijvoorbeeld onze modulaire Basso en Xavier, al tijden populair en aan te passen op al uw interieurwensen. Echt maatwerk is onze passie.

 

Bankstel op maat collectie

Onze banken worden gemaakt met oer-Hollands meesterschap. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. Hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort, comfort en bijzondere details. Laat u inspireren door onze bankstellen.

Kom langs

De meest actuele banken en hoekbanken van Hofstede Raanhuis worden in het Design Center in Renkum gepresenteerd. U bent altijd van harte welkom om tijdens onze openingstijden langs te komen of bezoek een van onze verkooppunten. Tijdens uw bezoek kunt u de mogelijkheden voor uw ideale bank bespreken met onze adviseurs. Wij denken graag met u mee.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte