Bank Basque

Bank Basque

Vanaf €2191

De Basque bank is de meest ideale bank voor actief zitcomfort. Door de standaard interieurvering en verstelbare zittingen zult u altijd heerlijk zitten met goede ondersteuning.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Bank Basque

Met verstelbare zittingen voor lang zitplezier

Wat dit model u nog meer te bieden heeft? Dit model is in meerdere maten leverbaar en de zittingen kunt u zelf handmatig in de gewenste diepte zetten. Door de keuze van poten en vele bekledingen kunt u er geheel uw eigen gezicht aan geven. Zelfs na jaren zitplezier zullen door toepassing van de stevige zitkussens met interieurvering, de zitkussens er nog heel goed uit zien en kunt u blijven genieten van optimaal zitcomfort.

Kom langs in onze showroom en ervaar het Basque zitcomfort zelf. Een 2-zitsbank in stofgroep 6 staat al voor €2.191 bij uw thuis.

Afspraak maken