Zoeken

Basque bank

Actief zitcomfort

De Basque bank is de meest ideale bank voor actief zitcomfort. Door de standaard interieurvering en verstelbare zittingen zult u altijd heerlijk zitten met goede ondersteuning voor uw rug. Stoer en toch stijlvol vormgegeven met rijke materialen. 

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Basque eruit?

De Basque bank is beschikbaar in meerdere maten en in een ruime hoeveelheid leer- en stofsoorten. Stel zelf uw eigen design samen. Kies voor intiem of juist voor heerlijk groots. Dankzij onze maatwerkopties sluit de maatwerk bank altijd perfect aan op uw wensen. Naadloos te combineren met stijlvolle fauteuils uit onze collectie voor een compleet interieur.

De Basque blijft na jarenlang gebruik nog altijd van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weten we bij Hofstede Raanhuis namelijk precies hoe we de sterke en mooiste meubels maken. We leveren maatwerk en zetten net dat stapje extra om de bank helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte