Basso Bank

Tailor-made masterpiece

Basso Bank

De moduliare bank Basso

Maak kennis met onze bank Basso: de parel uit onze collectie. Een veelzijdig en modulair systeem met keuze uit meer dan 50 zitelementen om uw bank, hoekbank of fauteuil te creëren. Perfect af te stemmen op uw woonwensen door onze ongekende mogelijkheden want geen bank is zo tot in detail samen te stellen als onze Basso.

  • Modules in zes dieptes
  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Basso

Laat u inspireren door de diverse maatwerkopties van de Basso: zitelementen, vele arm- en pootopties, type bekleding en kies zelf het gewenste zitcomfort. Een Basso staat voor ambachtelijk handwerk. Wat betekent dat deze bank maatwerk is en het meubel perfect passend kan worden gemaakt voor zowel grotere als kleinere ruimtes.

Ook het zitcomfort en de kwaliteit van een bank zijn belangrijk. Wij garanderen u dat de bank na uren zitten nog steeds comfortabel aanvoelt. Voor een ontspannen ochtend met een kop koffie en de krant, ‘s middags met een boek en ‘s avonds met gasten en een goed glas wijn.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen heeft. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis. We nodigen u uit om de bank in onze showroom of bij een van onze dealers te ervaren.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte