Zoeken

Bolzano Bank

Tailor-made masterpiece

Bolzano Bank

De modulaire bank Bolzano

De Bolzano bank combineert perfect zitcomfort met een stijlvol, tijdloos design. Elegant vormgegeven met rijke, eerlijke materialen. Om heerlijk op te ontspannen met een goed boek, een kop thee of een goed glas wijn. En dankzij de vele maatwerk opties altijd afgestemd op de rest van uw interieur.

  • Keuze uit 6 armleuningen
  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen

Concept

Uw favoriete Bolzano

De Bolzano bank is samen te stellen uit een ruime hoeveelheid maatwerk opties. Zo heeft u de keuze uit 6 armleuningen, verschillende onderstelopties, kleuren en poothoogtes. Uiteraard bepaalt u zelf de kleur in de stof- of leersoort naar wens. En kiest u voor de Bolzano als mooie 3-zitsbank of kiest u liever voor een riante hoekbank?

Bij Hofstede Raanhuis gaan we verder dan maatwerk. We leveren atelierwerk. Vormgeven naar de ruimte in huis is voor ons de basis. Kom de Bolzano bank gerust in het echt bekijken en samenstellen bij een van onze dealers bij in de buurt. Met onze ervaring en Nederlands vakmanschap maken wij voor u graag de perfecte bank op maat.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte