Zoeken

Cester bank

Sierlijk & elegant

Bent u op zoek naar een sierlijke bank, dan is bank Cester het aangewezen model. Kenmerkend voor dit meubel is zijn elegantie. Buiten zijn elegante uitstraling biedt de Cester bank ook het ultieme zitcomfort. Om heerlijk op te ontspannen met een goed boek, een kop thee of een goed glas wijn.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Cester eruit?

De Cester is leverbaar in vele opties. Zo kunt u kiezen voor de bank in een gebogen en rechte uitvoering. Daarnaast heeft u de keuze uit een ruime hoeveelheid stoffen en leersoorten. Helemaal af te stemmen op uw wensen. Het model is standaard uitgevoerd met een los keerbaar matras-zitkussen uit één lengte.

Bij Hofstede Raanhuis gaan we verder dan maatwerk. We leveren atelierwerk. Vormgeven naar de ruimte in huis is voor ons de basis. Al onze meubels zijn afkomstig uit onze eigen fabriek in Nederland, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte