Bank Cester

Bank Cester

Vanaf €2764

Bent u op zoek naar een typische sierlijke bank, dan is het Cester model de juiste keuze. Kenmerkend voor dit model is de elegantie die het uitstraalt. Buiten de elegante uitstraling, biedt de Cester bank tevens een ultiem zitcomfort. Na jarenlang gebruik zal het model nog steeds een goede zitkwaliteit bieden.

Dit product staat op dit moment niet in de showroom

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Bank Cester

Sierlijk en elegant

De Cester is leverbaar in vele opties. Zo heeft Hofstede Raanhuis de bank in een gebogen en rechte uitvoering. Daarnaast is het model standaard uitgevoerd met een los keerbaar matras-zitkussen uit één lengte.

Hofstede Raanhuis staat altijd open voor individuele wensen. De Cester bank is naar wens leverbaar met bijvoorbeeld meerdere zitkussens in plaats van een zitkussen uit één lengte.

In stofgroep 6 is de Cester 2-zits verkrijgbaar voor €2.764. U bent welkom in de onze showroom om het Cester modellen te bekijken. Hier zullen wij klaarstaan voor het juiste deskundige advies. Heeft u nog vragen of wilt u maatwerkmogelijkheden bespreken? Neem dan gerust onze contact met ons op.

Afspraak maken