Cliff bank

Design dat uitgaat van comfort

Puur comfort, zonder compromissen. De Cliff bank op maat is een stoer, robuust en eigentijds ontwerp. De brede arm- en rugleuningen en uitnodigende zitting geven de bank een onweerstaanbare aantrekkingskracht en de losse kussens op de bank zorgen voor een speels effect.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Cliff eruit?

Om deze bank helemaal passend te maken in uw interieur heeft u de keuze uit verschillende stoffen en materialen. Ook kunt u kiezen uit verschillende opstellingen, van een loveseat tot een grote familiebank die de ruimte vult. Ontworpen om uren op te genieten of om even tot rust te komen na een drukke dag.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht.De meubels zijn afkomstig uit onze eigen producten, waaronder onze fabriek in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde bank werkelijkheid zal worden.

Inspiratie

De Cliff past in ieder stijlvol interieur

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte