Zoeken

Cliff Bank

Tailor-made masterpiece

Cliff Bank

Design dat uitgaat van comfort

Puur comfort, zonder compromissen. De Cliff bank op maat is een stoer, robuust en eigentijds ontwerp. De brede arm- en rugleuningen en uitnodigende zitting geven de bank een onweerstaanbare aantrekkingskracht en de losse kussens op de bank zorgen voor een speels effect.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen

Concept

Uw favoriete Cliff

Om deze bank helemaal passend te maken in uw interieur heeft u de keuze uit verschillende stoffen en materialen. Ook kunt u kiezen uit verschillende opstellingen, van een loveseat tot een grote familiebank die de ruimte vult. Ontworpen om uren op te genieten of om even tot rust te komen na een drukke dag.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht.De meubels zijn afkomstig uit onze eigen producten, waaronder onze fabriek in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde bank werkelijkheid zal worden.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte