Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Bank Edison

Meubel in elk gewenst formaat en afwerking

Kenmerkend voor het Edison model is de verjongde onderbak. Door verschuining heeft dit model een luxe uitstraling. Het model wordt afgemaakt met karakteristieke strakke en schuin vormgegeven metalen poten. Bovendien bieden de Edison loveseat en banken ultiem zitcomfort, zelfs na urenlang zitten.

Een voorbeeld is de Edison 2-zits met houten poten. In stofgroep 6 betaalt u €2.406 voor deze luxe en comfortabele bank. Benieuwd naar de Edison collectie? Kom dan langs in onze showroom waar u de juiste impressie kunt krijgen. Of neem gerust contact op!

Afspraak maken