Guiliana bank

Modern en opvallend

Bent u op zoek naar een uniek en opvallend meubelstuk voor uw interieur? Dan is onze bank Guiliana precies wat u zoekt. Een prachtige, moderne bank met ronde vormen, net even anders dan een ‘standaard’ bank. Eigentijds en stijlvol. Deze design bank is geschikt om heerlijk op te loungen en staat garant voor vele uren ontspanning. Mooi om naar te kijken en geweldig om op te zitten.

Bekijk brochure

Maatwerk

Meesterlijk mooi

Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Aan elk detail is gedacht. Ervaar de luxe en het comfort van deze bank. Gemaakt met materialen van hoge kwaliteit, uitgesproken en krachtig. Deze bank verdient de aandacht.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om ambacht en maatwerk. U kunt hierdoor bij ons unieke en prachtige meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze showroom en onze naastgelegen meubelfabriek kunt u echt ervaren hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren of kom proefzitten bij een van onze dealers.

Inspiratie

De Guiliana past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte