Gesloten:

Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Bank op maat

Hoekbank

Hoekbanken met een hoog zitcomfort en kwaliteit in uw stijl

Een hoekbank moet lekker zitten, jarenlang mooi blijven en passen bij uw stijl. Dat vinden wij als Hofstede Raanhuis in ieder geval het belangrijkste, u ook? Onze hoekbanken zullen jaren na de aankoop hetzelfde zitcomfort hebben zonder deuken, ingezakte delen en rafels. Vanuit onze vaste hoekbankmodellen ontwerpen we een bank die geheel past bij uw woonwensen en stijl.


Afspraak maken
Bank op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Ambacht en maatwerk zijn belangrijke begrippen voor Hofstede Raanhuis, tijdens de productie van uw hoekbank. Bij het ontwerpen wordt er volledig gefocust op uw wensen waarna de hoekbank wordt gerealiseerd in onze eigen ambachtelijke meubelfabriek. Hofstede Raanhuis gaat graag met u aan de slag om van uw gedroomde hoekbank werkelijkheid te maken.

Afspraak maken

Hoekbank op maat

Na jaren gebruik nog steeds hetzelfde zitcomfort

Een Hoekbank met veel ruimte die zijn kwaliteit behoudt. Dat is wat u wilt en wij aanbieden. Na jaren gebruik geen ingezakte kussens en vale plekken voor uw Hofstede Raanhuis hoekbank. En het allerbelangrijkste is dat de banken net zo lekker blijven zitten zoals de eerste keer. U bepaalt samen met onze ontwerpers en designers hoe de gekozen hoekbank eruit komt te zien naar uw wensen.

Een hoekbank die lang mee gaat

Onze hoekbanken worden gemaakt van kwalitatief hoge materialen. Wat betekent dat de bank lang mee gaat en er goed uit blijft zien.

U kunt kiezen uit 2000 stoffen en 450 leerkleuren voor uw hoekbank. Daarnaast bepaalt u nog de pootvorm, armsoort, onderbak uitvoering en alle andere elementen die voorkomen bij een hoekbank. Onze ruime keuzes zorgen ervoor dat er een hoekbank wordt gecreëerd die echt bij uw stijl past en een unieke invulling krijgt. Natuurlijk krijgt u hier hulp bij van onze ontwerpers. Zij zullen na het horen van uw wensen een paar opties aan u voorleggen die precies passen bij uw ideeën.

De afmetingen van de hoekbank worden aangepast aan uw ruimte en wensen. Zo wordt er door onze vakmannen een hoekbank op maat voor u gemaakt.

Voor inspiratie bezoekt u de showroom

Onze hoekbanken zijn te bewonderen in de showroom. Deze bevindt zich aan de Energieweg 6 in Renkum. De gehele collectie wordt hier in een woonomgeving getoond. Zo krijgt u een idee van hoe het meubel eruit zal zien.

Vervolgens kunt u met de ontwerpers uw ideeën bespreken en is de eerste stap naar uw droom hoekbank gezet. Na het definitieve ontwerp gaan vakmannen in onze meubelfabriek aan de slag om er werkelijkheid te maken. Voor u het weet staat de hoekbank in uw ruimte te stralen.

Wacht dus niet langer en bezoek onze showroom. Kom ook gerust een kijkje nemen als u gewoon nieuwsgierig bent naar onze meubelcollectie.

Afspraak maken