Bank Basso

Bank Basso

Vanaf €2114

Basso is de kwaliteitsvolle en veelzijdige bank waar u naar op zoek bent. Die ook kan worden ontworpen als hoekbank en fauteuil. Wat er allemaal mogelijk is met Basso? Basso kan geheel naar uw wensen worden ingevuld. Wat betekent dat maatwerk een optie is en het meubel perfect passend kan worden gemaakt voor zowel grotere als kleinere ruimtes. Maar denk ook aan de vele mogelijke stof, arm- en pootopties, die perfect bij uw stijl zullen aansluiten.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Bank Basso

De bank met kwaliteit en stijl die u zoekt

We garanderen u hoge kwaliteit. De Basso bank zal na twee uur nog heerlijk zitten. Na jaren gebruik staat uw bank er zonder kuilen of ingezakte delen bij.

In het kort. Basso is geheel naar uw stijl en behoefte te ontwerpen. Waarbij het meubel naar jaren eruitziet en zit zoals dat was bij de eerste ontmoeting met uw Basso. Precies zoals u wilt.

Neem hieronder u eerste stappen naar uw ideale Basso zitmeubel. In stofgroep 6 zal een 2-zitsbank met armen ongeveer €2.114 bedragen.

Afspraak maken