Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Vrijblijvend interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Vrijblijvend interieuradvies

Bank Panamera of Carrera

Voor de fijnproever

Panamera | Het model Panamera heeft rugkussens van koudschuim die rond gevormd zijn. De kussens worden standaard aaneensluitend aan elkaar geleverd. Voor een speels effect kunnen de rugkussens ook smaller worden uitgevoerd

Carrera | Het model Carrera heeft rugkussens die voorzien zijn van een band. Daarnaast zijn de rugkussens nonchalant gevuld.

De keuze is aan u!

De Panamera / Carrera beschikt over stoffen uit stofgroep 6 en is verkrijgbaar vanaf €2.060. Benieuwd naar het ultieme zitcomfort van deze modellen? Kom langs in de showroom of neem contact op. Het is bovendien altijd mogelijk om maatwerkmogelijkheden te bespreken.

Afspraak maken