Ook uit deze collectie

Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Bank Seven

Strakke en moderne vormgeving

De Seven is kenmerkend voor haar strakke, moderne vormgeving en verwerking van stiksels in de armen en de rug van de romp.

Door de toepassing van bijvoorbeeld velours of een vintage-achtige stof als de Jab stof Vivaro, krijgt dit model een luxe uitstraling en kunt u er een geheel andere stijl en sfeer mee creëren in uw ruimte.

Er zijn vele elementen leverbaar waardoor u een prachtige zitcombinatie kunt samenstellen.

De Seven in bijvoorbeeld een 2-zits bank (stofgroep 6) is voor €2.387 van u. Interesse? U kunt ook altijd langskomen in de showroom om de juiste impressie te krijgen of om maatwerkmogelijkheden te bespreken. Of neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken