Bank The Bronx

Bank The Bronx

De Bronx bank is ideaal voor elke (onverwachte) situatie. Of u nu veel mensen over de vloer krijgt of knusse hoekjes wilt creëren in huis. De losse elementen van de bank zorgen ervoor dat u de bank op de gewenste wijze kan neerzetten. En natuurlijk erg leuk als u wel eens van verandering in het interieur houdt.

Dit product staat op dit moment niet in de showroom

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Bank The Bronx

Een bank die flexibel is in elke situatie

Door toepassing van de elegante zwart metalen Rex poten, ziet een opstelling met deze elementen er heel luchtig uit. U kunt deze bank op maat samenstellen en kiezen uit prachtige stoffen. Dit is een bank die na uren en jaren nog perfect zit. Waarbij de stof tegen een stootje kan.

Oftewel een bank die zeer flexibel is en waarop kan worden geleefd. Met behoudt van kwaliteit. In stofgroep 6 bedraagt een Bronx zit met rug deel €1.065. Is dit ook uw droombeeld van een bank? Kom naar onze showroom om de bank met eigen ogen te bekijken!

Afspraak maken