Zoeken

Linno Bank

Tailor-made masterpiece

Linno Bank

Uw unieke droombank

Een strakke bank met hoekig lijnenspel en exclusieve uitstraling, dat is de Linno bank. De diversiteit in vormen en maten zorgt voor een unieke en persoonlijke twist in het interieur. De bank biedt stevig comfort en jaren zitplezier. Gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Helemaal aan te passen op uw ruimte, dankzij onze ruime maatwerk opties.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Linno

Laat u inspireren door de keuze uit luxe, rijke Italiaanse stoffen, krachtige houtsoorten en sprekende kleuren. Chic, tijdloos en altijd functioneel. Om van te genieten én als statement in het interieur. We maken graag samen met u uw droommeubel. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. Er gaat niets boven een bank met een uitstekend zitcomfort. Bij Hofstede Raanhuis doen we daarom geen concessies.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen heeft. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis. We nodigen u uit om de bank bij een van onze dealers te ervaren.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte