Linno bank

Uw unieke droombank

Een strakke bank met hoekig lijnenspel en exclusieve uitstraling, dat is de Linno bank. De diversiteit in vormen en maten zorgt voor een unieke en persoonlijke twist in het interieur. De bank biedt stevig comfort en jaren zitplezier. Gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Helemaal aan te passen op uw ruimte, dankzij onze ruime maatwerk opties.

Bekijk brochure

Maatwerk

Als statement in uw interieur

Laat u inspireren door de keuze uit luxe, rijke Italiaanse stoffen, krachtige houtsoorten en sprekende kleuren. Chic, tijdloos en altijd functioneel. Om van te genieten én als statement in het interieur. We maken graag samen met u uw droommeubel. Wij bewijzen al ruim 100 jaar dat Hollands vakmanschap meesterschap is. Er gaat niets boven een bank met een uitstekend zitcomfort. Bij Hofstede Raanhuis doen we daarom geen concessies.

Uniek design, precies zoals u het voor ogen heeft. Karaktervolle meubelen waar u nooit op uitgekeken raakt. Dat is Hofstede Raanhuis. We nodigen u uit om de bank bij een van onze dealers te ervaren.

Inspiratie

De Linno past in ieder stijlvol interieur

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte