Bank Quattro

Bank Quattro

Een unieke bank met optimaal zitcomfort

Het Quattro model van Hofstede Raanhuis heeft een zeer opvallende en onderscheidende uitstraling. Kenmerkend voor de Quattro bank zijn namelijk de hogere rugleuning en de elegante armen. Deze twee elementen creëren een speels effect in uw interieur. Bovendien is de bank uiterst comfortabel: na een lange dag kunt u heerlijk ontspannen in de bank Quattro.

In onze showroom in Renkum bent u op het juiste adres om meer informatie over deze bijzondere bank te verkrijgen. We staan graag voor u klaar om u deskundig advies te geven. Maatwerk is in overleg ook altijd mogelijk.
Dit product staat op dit moment niet in de showroom

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken