Bank Revival

Bank Revival

Vanaf €2426

De Revival is een prachtige bank met een mooie vormgeving en uitstekend zitcomfort. Kenmerkend voor dit model is het “eigenwijze oortje” bij de rugkussens. Dit maakt de bank net wat anders.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies

Bank Revival

Prachtige bank met eigenwijs oortje

De nonchalantere samenstelling van de kussens zorgt voor een ‘easy living’ uitstraling. Waarbij de plooivorming nauw verbonden is aan de keuze van de samenstelling van de kussens.

Kortom, bent u op zoek naar een bank met een onderscheidend vermogen? Kies dan voor de Revival. Deze prachtige bank kan op maat gemaakt worden, zo hebben wij deze variant bijvoorbeeld in een 1,5-zits en een 4-zits.

De Revival met bijvoorbeeld houten poten in stofgroep 6 is verkrijgbaar voor €2.426. Kom langs in de showroom of neem gerust contact met ons op!

Afspraak maken