Ricci bank

Sierlijk & elegant

Een bank die u keer op keer verrast. Ronde vormen, zachte lijnen en een vriendelijke uitstraling. De Ricci bank verdient de aandacht. Om zijn perfecte zitcomfort en zijn stijlvolle uitstraling. Aan elk detail is gedacht. De bank blijft na jarenlang gebruik nog altijd van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van sterke, duurzame materialen.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Ricci eruit?

Met bank Ricci kunt u qua opstelling alle kanten op. Kies intiem of juist voor heerlijk groots. Ook heeft u ruime keuzemogelijkheid in stof- en leersoorten. Talloze luxe, rijke Italiaanse stoffen en leerkwaliteiten in natureltinten en sprekende kleuren. Stel zelf uw eigen design samen en creëer een unieke bank.

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weten we bij Hofstede Raanhuis precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. We leveren maatwerk en zetten net dat stapje extra om de bank helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. In onze naastgelegen meubelfabriek kunt u ervaren hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren en bij onze dealers kunt u op uw gemak proefzitten.

Inspiratie

De Ricci past in ieder stijlvol interieur

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte