Ricci Bank

Tailor-made masterpiece

Basso Bank

Sierlijk & elegant

Een bank die u keer op keer verrast. Ronde vormen, zachte lijnen en een vriendelijke uitstraling. De Ricci bank verdient de aandacht. Om zijn perfecte zitcomfort en zijn stijlvolle uitstraling. Aan elk detail is gedacht. De bank blijft na jarenlang gebruik nog altijd van hoogwaardige kwaliteit. Gemaakt van sterke, duurzame materialen.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Ricci

Met bank Ricci kunt u qua opstelling alle kanten op. Kies intiem of juist voor heerlijk groots. Ook heeft u ruime keuzemogelijkheid in stof- en leersoorten. Talloze luxe, rijke Italiaanse stoffen en leerkwaliteiten in natureltinten en sprekende kleuren. Stel zelf uw eigen design samen en creëer een unieke bank.

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring weten we bij Hofstede Raanhuis precies hoe we de sterkste en mooiste meubels maken. We leveren maatwerk en zetten net dat stapje extra om de bank helemaal naar uw wensen te kunnen maken. Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. In onze naastgelegen meubelfabriek kunt u ervaren hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren en bij onze dealers kunt u op uw gemak proefzitten.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte