Zoeken

Trentino Bank

Tailor-made masterpiece

Trentino Bank

De modulaire bank Trentino

De Trentino is een bank in Italiaanse stijl. Een bank die luxe uitstraalt dankzij haar organische vormen, de excentrische pootjes en hoge kwaliteit materialen waarmee wordt gewerkt. U stelt de bank zelf samen dankzij de keuze uit diverse zitelementen, banktafels en stof- en leersoorten.

  • Modules in twee dieptes
  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen

Concept

Uw favoriete Trentino

Perfect passend in iedere ruimte; dat is de Trentino bank. Kiest u voor de Trentino als mooie 3-zitsbank of kiest u liever voor een riante hoekbank? Dankzij de diverse elementen maken we voor u de bank van uw dromen. Een bank waar organische vormen en stijlvolle materialen de hoofdrol spelen. En waarbij u het uiterlijk van de bank helemaal naar eigen hand kunt zetten.

Naast de keuze uit diverse zitelementen, heeft Hofstede Raanhuis talloze stof- en leersoorten. Prachtige kwaliteiten waar u jarenlang van geniet.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte