Xavier bank

Exclusieve uitstraling

Bent u op zoek naar een veelzijdige bank? Dan is de moderne, stijlvolle Xavier een hele goede optie. Een veelzijdig, modulair systeem als basis voor uw bank, hoekbank of fauteuil met een exclusieve uitstraling. Op maat gemaakt voor grote en kleine ruimtes: zowel complexe hoekopstellingen als compacte tweezitters zijn eenvoudig samen te stellen. Laat u inspireren door de vele stof- en leersoorten, pootopties en armuitvoeringen. 

Bekijk brochure

Maatwerk

Stijlvol zitcomfort op maat

Naast de vele mogelijke opties van de Xavier draait het bij een bank natuurlijk ook om kwaliteit en zitcomfort. Kies daarom zelf uw gewenste zitcomfort. Wij garanderen u dat de bank na uren zitten nog steeds comfortabel aanvoelt. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien om samen met u de designbank van uw dromen te creëren.

Kortom, bent u op zoek naar een veelzijdig zitmeubel met maximaal comfort? Kies dan voor Xavier. De bank wordt geheel voor u op maat gemaakt zodat het precies bij en in de woonruimte past. Kom langs in de showroom of bij een van onze dealers om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. 

Inspiratie

De Xavier past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte