Zoeken

Xavier Bank

Tailor-made masterpiece

Xavier Bank

Exclusieve uitstraling

Bent u op zoek naar een veelzijdige bank? Dan is de moderne, stijlvolle Xavier een hele goede optie. Een veelzijdig, modulair systeem als basis voor uw bank, hoekbank of fauteuil met een exclusieve uitstraling. Op maat gemaakt voor grote en kleine ruimtes: zowel complexe hoekopstellingen als compacte tweezitters zijn eenvoudig samen te stellen. Laat u inspireren door de vele stof- en leersoorten, pootopties en armuitvoeringen.

  • Vijf verschillende zitcomforts
  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Stijlvol zitcomfort op maat

Naast de vele mogelijke opties van de Xavier draait het bij een bank natuurlijk ook om kwaliteit en zitcomfort. Kies daarom zelf uw gewenste zitcomfort. Wij garanderen u dat de bank na uren zitten nog steeds comfortabel aanvoelt. Onze adviseurs laten u graag alle mogelijkheden zien om samen met u de designbank van uw dromen te creëren.

Kortom, bent u op zoek naar een veelzijdig zitmeubel met maximaal comfort? Kies dan voor Xavier. De bank wordt geheel voor u op maat gemaakt zodat het precies bij en in de woonruimte past. Kom langs in de showroom of bij een van onze dealers om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte