Blogs

De bank van uw dromen

maatwerk bank header

Uw maatwerk bank

Het is niet altijd makkelijk om de bank van uw dromen te vinden. Misschien heeft u uw bank exact voor ogen, maar is deze nergens te verkrijgen. De ene bank is net te klein en de andere in de verkeerde kleur. Om samen tot uw perfecte bank te komen, biedt Hofstede Raanhuis maatwerk aan. De voordelen om uw bank op maat te maken zijn eindeloos. Zo maakt u uw eigen en unieke creatie, past deze perfect in de ruimte, voldoet hij aan al uw interieurwensen én uw comfort wensen.

Voldoet helemaal aan uw woonwensen

Waar de keuzeopties bij het samenstellen van een bank normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis een stap verder. Zonder concessies te doen in design, comfort en kwaliteit.

In eigen fabriek ontwerpen en maken wij mooie meubelen waar u uw eigen draai aan geeft. Zo kunt u kiezen uit de ruime hoeveelheid zitelementen, arm- en pootopties, onderbak soorten en type bekleding. De bank wordt helemaal afgestemd op uw wensen.

Geef vorm naar de ruimte

Heeft u een lastige ruimte waar niet zomaar elke bank in past? Of heeft u een specifieke vorm of formaat in gedachten? Ook dan kan een bank op maat de oplossing zijn.

Ideaal voor een kleine ruimte, een ruimte die schuin afloopt of een ruimte die juist een extra grote bank kan gebruiken. Met maatwerk is het mogelijk om uw interieur naar wens in te richten.

Het belang van goed comfort

Een maatwerk bank is pas compleet als deze niet alleen voldoet aan uw interieurwensen, maar ook aan uw comfort wensen. Lichamelijke ondersteuning voor jaren zitplezier vinden wij namelijk net zo belangrijk. Daarom kunt u bij Hofstede Raanhuis kiezen uit vijf soorten zitcomfort.

Kiest u voor koudschuim, sandwich koudschuim, sandwich pantera, pantera of interieurvering? Daarnaast kunt u zelf de zitdiepte en -hoogte van uw bank bepalen. Ter extra ondersteuning van uw lichaam heeft u de optie om te kiezen voor kantelbare hoofdsteunen.

Kies uw eigen finishing touch

Naast het kiezen van het formaat, comfort en het type bekleding zorgen accessoires en extra opties voor de finishing touch.

Kiest u voor een geïntegreerde eikenhouten tafel om gemakkelijk uw kop koffie of wijnglas op te kunnen plaatsen? Wilt u extra sierkussens in de stoffering van de bank? Of gaat u voor een bijpassende hocker in vierkant of ovaal formaat? De keuze is aan u.

Onze maatwerk banken

Hofstede Raanhuis heeft een uitgebreide bankencollectie. Het gehele productieproces wordt gekenmerkt door vakmanschap, maatwerk en zeer veel aandacht voor een perfect eindresultaat. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om de bank van uw dromen samen te stellen.

Wij geven u graag advies over onze banken. Kom hiervoor langs in de showroom van Hofstede Raanhuis of een dealer bij u in de buurt.

nieuwsbrief

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.