Blogs

Uw interieur op maat

maatwerk interieur header

Uw maatwerk interieur

Heeft u een nieuwe woning gekocht? Of is uw huidige woning toe aan een nieuw interieur? Dan is de eerste vraag die u uzelf het beste kunt stellen; welk interieur past bij mij?

Er zijn veel verschillende stijlen om uit te kiezen bij het inrichten van een huis. Iedereen heeft zijn persoonlijke smaak en dat is een belangrijke leidraad voor het kiezen van een nieuw interieur.

Voor de meubels komt eerst de ruimte

Wat ook een belangrijke rol speelt bij de zoektocht naar nieuwe meubels is de woonruimte. Is het bijvoorbeeld een grote open ruimte? Of is de woonruimte verdeeld in een eetkamer, een woonkamer en een dichte keuken? Is het een smalle ruimte of is er juist plek voor een grote bank?

En daarnaast is ook uw levensstijl uiteraard van groot belang. Vindt u het heerlijk om regelmatig met vrienden uitgebreid te tafelen? Of hecht u meer waarde aan een fijne plek om echt tot rust te komen?

Geef vorm naar de ruimte

Zodra u uw woonwensen in kaart heeft gebracht, kan de zoektocht naar meubels beginnen, maar dat blijkt soms best lastig. De eettafel die u heeft gezien past net niet, de kast is niet in de gewenste houtkleur en de zitdiepte van de bank is goed. Denk dan eens aan het laten maken van meubels op maat; oftewel een maatwerk interieur.

Een maatwerk meubel sluit altijd perfect aan op uw wensen. U hoeft geen concessies te doen in kleuren, materialen of maatvoering. Bij Hofstede Raanhuis weten we als geen ander hoe prettig het is om een meubel op maat te laten maken. We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een meubel, met u, tot in detail samen.

Talloze mogelijkheden met goed comfort

Onze Basso bank biedt bijvoorbeeld vele maatwerk opties. Van de breedte van de leuning tot aan de diepte van de zitting. Van de pootjes tot aan de lengte van de bank. En naast de Basso hebben we nog een aantal prachtige maatwerk banken in de collectie die u tot in detail samen kunt stellen.

En ook bij de houtcollectie zijn de mogelijkheden groots. Van de kleur van het hout tot aan de afwerking; glad of met structuur. Deuren of lades, open of dicht, glas of liever hout. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder.

Interieur maatwerk uit eigen fabriek

In de eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen.

Zonder concessies te doen aan design en comfort. Zo maken we samen met u een maatwerk interieur. Het interieur van uw dromen!

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte