Zoeken

Eetkamerstoelen in elke stijl

Bij onze collectie eetkamerfauteuils heeft u een ruime keuze uit verschillende stoffen en texturen, om een stoel te creëren die past bij uw interieur. Zo past de stoel van uw dromen perfect in uw interieur.

Kiest u voor een eetkamerstoel met een open of gesloten rugleuning? En gaat u liever voor slanke poten of stoere metalen poten? Daarnaast is het vaak mogelijk om de hoogte van de poten aan te passen voor de ideale zithoogte..

Dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen blijft uw meubel in uitstekende staat. Zo kunt u jarenlang genieten van uw eetkamerstoel. Ambacht zoals het hoort en perfect comfort. Echt maatwerk is onze passie.

Vakmanschap en kwaliteit

Onze eetkamerstoel collectie herkent u aan het tijdloze karakter, de verfijnde vormentaal, vakmanschap, uitgebalanceerde kleuren en natuurlijke materialen. Dankzij de vele opties en maatwerkmogelijkheden perfect voor ieder interieur.

Onze eetkamerfauteuils worden op maat gemaakt met oer-Hollands meesterschap. Hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort, comfort en bijzondere details. Laat u inspireren door onze eetkamerstoelen in ons Design Center. Wij vertellen u over alle maatwerk opties en geven u graag persoonlijk advies bij een van onze verkooppunten of in ons Design Center in Renkum. Zo zijn wij in staat om het perfecte eindresultaat op te leveren waar u van heeft gedroomd.

Wacht dus niet langer en zet de eerste stappen naar uw unieke eetkamerfauteuil op maat.

Persoonlijk advies op maat

Wij geven u graag advies over onze eetkamerstoelen. Kom daarom langs in ons Design Center in Renkum of bezoek één van onze verkooppunten bij u in de buurt. Hier krijgt u een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom.

Informatie

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over de producten van Hofstede Raanhuis of de service die we hierbij bieden? Wellicht kan u het antwoord dan al vinden bij de onderstaande vragen en antwoorden.

Mocht uw vraag er niet bij staan dan kunt u ons altijd een mail sturen of telefonisch contact opnemen.

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur, za. 09:00 uur – 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk, maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meldt het ons, dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte