Zoeken

C-line barkruk

Tailor-made masterpiece

C-line barkruk

De perfecte barkruk

Een barkruk is de perfecte zitplek voor aan het keukeneiland of een bartafel. Een ideale eetplek voor een snel ontbijt en een fijne borrelplek voor het ultieme clubgevoel thuis. En voor een speels effect in het interieur.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete C-line barkruk

Geef uw eigen draai aan de C-line barkruk. Bij Hofstede Raanhuis maken we onze meubels namelijk voor u op maat. U heeft keuze uit twee verschillende onderstellen en zelfs vier verschillende ruggen, waardoor u zelf de uitstraling van de barkruk bepaalt. Van rechte lijnen tot ronde vormen, van hout tot staal en keuze uit talloze stof- en leersoorten. Hiermee maakt u van de barkruk een uniek meubelstuk dat perfect bij uw interieur past.

Bij Hofstede Raanhuis staan we voor hoogstaande kwaliteit en dat merkt u ook direct in het zitcomfort. De C-line barkruk heeft een fijne zit dankzij de hoogwaardige materialen die we niet alleen voor het buitenwerk, maar ook voor het binnenwerk gebruiken. Wij bewijzen al ruim honderd jaar dat Holland vakmanschap meesterwerk is

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte