Zoeken

C-line eetkamerstoel

Tailor-made masterpiece

C-line eetkamerstoel

Altijd uw ideale eetkamerstoel

Fauteuil C-Line staat bekend om haar eigenwijze karakter, perfecte zit én eindeloze maatwerkopties. De kuip vormt samen met het slanke onderstel een stijlvol geheel. De C-line fauteuil biedt u actief zitcomfort tijdens uw ontbijt, lunch of diner aan de eettafel. Tijdloos, stijlvol en verrassend. Dankzij de vele personalisatie opties de perfecte stoel in ieder interieur.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete C-line

De rug van C-line eetkamerfauteuil is leverbaar in vier varianten. Wilt u een fauteuil met een open rug of liever gesloten? De ronde belijning van de eetkamerstoel geeft een speels karakter, maar u kunt ook kiezen voor strakke belijning voor een moderne look. Daarnaast heeft u keuze uit diverse onderstellen. Houten pootjes, stalen poten in diverse kleuren of liever wielen? Creëer uw ideale eetkamerstoel op maat.

Bent u naast eetkamerfauteuils ook op zoek naar een eetkamerbank of barkrukken? Ook dan is de C-Line een perfecte keuze, want ook dit behoort tot de C-line collecte. En natuurlijk kunt u altijd kiezen uit een ruime hoeveelheid stof- en leersoorten.

Onze eigen fabriek in Nederland maakt het voor ons mogelijk om tot in detail maatwerk te leveren. Waar de keuzemogelijkheden normaal gesproken stoppen, gaan we bij Hofstede Raanhuis nog een stap verder. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte