Zoeken

Cannes eetkamerstoel

Elegant karakter

Fauteuil Cannes is een eetkamerstoel met een stijlvolle uitstraling. Een elegant karakter dankzij de ronde vormen. En het fijne van deze stoel is dat u hem helemaal naar uw smaak kunt samenstellen. Vindt u het prettig als uw armen ondersteund worden? Kies dan voor eetkamerstoel Cannes met armleuningen.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Cannes eruit?

Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staat voorop. We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een eetkamerstoel Cannes, samen met u, graag samen. Kies bijvoorbeeld tussen wel of geen wieltjes, een two tone uitvoering met stof én leer of helemaal van hetzelfde materiaal gemaakt. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder.

In onze eigen fabriek wordt dankzij maatwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. De lijnen zijn kort, de meubelmakers kennen het meesterschap en bieden alle vrijheid om het meubel van uw dromen samen te stellen. Zonder concessies te doen aan design en comfort.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte