Zoeken

Caserta Eetkamerstoel

Stoer, stijlvol én subtiel

De Caserta eetkamerfauteuil heeft mooie, ingetogen vormen. Het stevige kussen in de rug van de fauteuil geeft de stoel extra comfort om urenlang te tafelen. Een uniek ontwerp, prachtige materialisering van stof of leer in combinatie met een metalen onderstel in pearl bronze zorgt voor eenheid. Zeer toegankelijk in elk interieur. Chic, tijdloos en altijd functioneel.

Bekijk brochure

Tailor-made masterpieces

Hoe ziet uw favoriete Caserta fauteuil eruit?

Het ontwerp is stoer en toch subtiel. Zonder concessies te doen in design, comfort en kwaliteit Onze vakmensen ontwerpen én maken uw eetkamerfauteuil in eigen productie. Zo kunnen we u maatwerkopties bieden.

Wilt u graag een eetkamerstoel met armleuningen of houdt u de zijde van de stoel juist liever open? Ook heeft u keuze uit talloze stof-en leerkleuren en kiest u de kleur van het stalen onderstel. Wij doen er alles aan om een uniek meubelstuk te maken en met ruim 100 jaar ervaring weten we hoe we dit het beste doen. U droomt, wij creëren.

Naadloos te combineren met de Caserta barstoel, barkruk of loveseat. Wij denken uiteraard graag met u mee met alle mogelijkheden. Kom gerust eens langs bij een van onze dealers bij u in de buurt.

Inspiratie

De Caserta fauteuil past in ieder stijlvol interieur

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte