Zoeken

Dave eetkamerstoel

Tailor-made masterpiece

Dave eetkamerstoel

Stijlvol en tijdloos design

Stijlvol design met een tijdloze look en ontworpen met oog voor detail. De fauteuil heeft een vriendelijke, zachte uitstraling door zijn afgeronde vormen. Met eetkamerstoel Dave kiest u voor een fauteuil die passend is in elk interieur. Wat voor eetkamertafel u ook heeft, rond, ovaal of vierkant.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Dave

De Dave eetkamerfauteuil is helemaal af te stemmen op uw wensen. Naast een uitgebreide stof- en leer selectie in een ruime hoeveelheid kleuren kunt u onder andere ook kiezen uit verschillende pootopties waarmee u het uiterlijk van de stoel bepaald. Maatwerk is onze kracht. Samen creëren we uw droominterieur.

Dave is prachtig te combineren met onze houten eettafels. Al onze meubels zijn afkomstig uit onze eigen producties, waaronder onze eigen fabriek in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Kom naar een van onze dealers bij u in de buurt of onze showroom en ervaar de meubels zelf.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte