Zoeken

Jamy Eetkamerstoel

Tailor-made masterpiece

Jamy Eetkamerstoel

Stijlvol design

Stijlvol design met een tijdloze look en ontworpen met oog voor detail. De fauteuil heeft een vriendelijke, zachte uitstraling door zijn afgeronde vormen. Met eetkamerstoel Jamy kiest u voor een fauteuil die passend is in elk interieur. Wat voor eetkamertafel u ook heeft, rond, ovaal of vierkant.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Jamy

Eetkamerstoel Jamy maken we voor u passend bij uw stijl en woonwensen. Materialen van hoge kwaliteit spelen de hoofdrol. U kunt kiezen uit verschillende stoffen en texturen, om zo het effect te creëren dat helemaal past bij uw eetruimte. Zo kunt u straks uren tafelen en zit u comfortabel op uw eetkamerfauteuil Jamy.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Afkomstig uit onze fabriek in Nederland, in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte