Zoeken

Vintage eetkamerstoel

Tailor-made masterpiece

Vintage eetkamerstoel

Een stoel met karakter

Eetkamerstoel Vintage is een stoel met een eigen karakter. Gemaakt van prachtig kwalitatief hoogwaardig massief eikenhout dat de hoofdrol speelt in het ontwerp. De fauteuil biedt een comfortabele zit waardoor u altijd met plezier plaatsneemt aan tafel.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Vintage

U heeft keuze uit talloze stoffen en leersoorten waarmee u de eetkamerstoel naar uw eigen smaak samenstelt. Kies voor een prachtige stof in bijvoorbeeld een rode tint voor een speels karakter of voor een aardetint voor rust in uw interieur. We leveren bij Hofstede Raanhuis maatwerk op niveau. Dit ziet u terug in het design van de eetkamerstoel, de duurzame en sterke materialisering en de perfecte afwerking.

Passend bij de eetkamerstoel kunt u bij Hofstede Raanhuis ook terecht voor een eettafel op maat. Kiest u voor een ronde eettafel of liever een ovale of rechthoekige variant? Omdat wij onze meubels in onze eigen producties, waaronder in onze fabriek in Nederland, maken leveren wij maatwerk tot in detail en stellen we uw droommeubels graag samen.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte