C-line barkruk

De perfecte barkruk

Een barkruk is de perfecte zitplek voor aan het keukeneiland of een bartafel. Een ideale eetplek voor een snel ontbijt en een fijne borrelplek voor het ultieme clubgevoel thuis. En voor een speels effect in het interieur.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete C-line barkruk eruit?

Geef uw eigen draai aan de C-line barkruk. Bij Hofstede Raanhuis maken we onze meubels namelijk voor u op maat. U heeft keuze uit twee verschillende onderstellen en zelfs vier verschillende ruggen, waardoor u zelf de uitstraling van de barkruk bepaalt. Van rechte lijnen tot ronde vormen, van hout tot staal en keuze uit talloze stof- en leersoorten. Hiermee maakt u van de barkruk een uniek meubelstuk dat perfect bij uw interieur past. 

Bij Hofstede Raanhuis staan we voor hoogstaande kwaliteit en dat merkt u ook direct in het zitcomfort. De C-line barkruk heeft een fijne zit dankzij de hoogwaardige materialen die we niet alleen voor het buitenwerk, maar ook voor het binnenwerk gebruiken. Wij bewijzen al ruim honderd jaar dat Holland vakmanschap meesterwerk is. 

Inspiratie

De C-line barkruk past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte