Dave eetkamerstoel

Stijlvol en tijdloos design

Stijlvol design met een tijdloze look en ontworpen met oog voor detail. De fauteuil heeft een vriendelijke, zachte uitstraling door zijn afgeronde vormen. Met eetkamerstoel Dave kiest u voor een fauteuil die passend is in elk interieur. Wat voor eetkamertafel u ook heeft, rond, ovaal of vierkant.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Dave eruit?

De Dave eetkamerfauteuil is helemaal af te stemmen op uw wensen. Naast een uitgebreide stof- en leer selectie in een ruime hoeveelheid kleuren kunt u onder andere ook kiezen uit verschillende pootopties waarmee u het uiterlijk van de stoel bepaald. Maatwerk is onze kracht. Samen creëren we uw droominterieur.

Dave is prachtig te combineren met onze houten eettafels. Al onze meubels zijn afkomstig uit onze eigen producties, waaronder onze eigen fabriek in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Kom naar een van onze dealers bij u in de buurt of onze showroom en ervaar de meubels zelf.

Inspiratie

De Dave past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte