Jamy eetkamerstoel

Stijlvol design

Stijlvol design met een tijdloze look en ontworpen met oog voor detail. De fauteuil heeft een vriendelijke, zachte uitstraling door zijn afgeronde vormen. Met eetkamerstoel Jamy kiest u voor een fauteuil die passend is in elk interieur. Wat voor eetkamertafel u ook heeft, rond, ovaal of vierkant.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Jamy eruit?

Eetkamerstoel Jamy maken we voor u passend bij uw stijl en woonwensen. Materialen van hoge kwaliteit spelen de hoofdrol. U kunt kiezen uit verschillende stoffen en texturen, om zo het effect te creëren dat helemaal past bij uw eetruimte. Zo kunt u straks uren tafelen en zit u comfortabel op uw eetkamerfauteuil Jamy.

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Afkomstig uit onze fabriek in Nederland, in Renkum, waar onze vakmensen de ambacht eigen hebben gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden.

Inspiratie

De Jamy past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte