Vintage eetkamerstoel

Een stoel met karakter

Eetkamerstoel Vintage is een stoel met een eigen karakter. Gemaakt van prachtig kwalitatief hoogwaardig massief eikenhout dat de hoofdrol speelt in het ontwerp. De fauteuil biedt een comfortabele zit waardoor u altijd met plezier plaatsneemt aan tafel.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Vintage eruit?

U heeft keuze uit talloze stoffen en leersoorten waarmee u de eetkamerstoel naar uw eigen smaak samenstelt. Kies voor een prachtige stof in bijvoorbeeld een rode tint voor een speels karakter of voor een aardetint voor rust in uw interieur. We leveren bij Hofstede Raanhuis maatwerk op niveau. Dit ziet u terug in het design van de eetkamerstoel, de duurzame en sterke materialisering en de perfecte afwerking.

Passend bij de eetkamerstoel kunt u bij Hofstede Raanhuis ook terecht voor een eettafel op maat. Kiest u voor een ronde eettafel of liever een ovale of rechthoekige variant? Omdat wij onze meubels in onze eigen producties, waaronder in onze fabriek in Nederland, maken leveren wij maatwerk tot in detail en stellen we uw droommeubels graag samen. 

Inspiratie

De Vintage past in ieder stijlvol interieur.

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte