Open dag 14 en 15 juni
Tot 40% korting op showroom modellen vanwege vernieuwing van onze showroom. Maak een afspraak voor vrijblijvend interieuradvies.
Meer informatie
Fauteuil op maat

Fauteuils

Met een uitstekend zitcomfort

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie aan oer-Hollandse fauteuils met een Italiaans temperament. U kunt hierbij denken aan moderne oorfauteuils, zogenaamde “Love-seats” , eetkamerfauteuils en relaxfauteuils. Daarnaast zijn wij één van de weinige fabrikanten met de meeste mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Er is altijd ruimte voor individuele wensen, zodat fauteuils op maat gerealiseerd kunnen worden.


Vrijblijvend interieuradvies
Fauteuil op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
8 houtsoorten
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Hofstede Raanhuis is dé kwaliteitsleverancier waar naast banken en stoelen, ook fauteuils volgens de beste productiemethodes in de meubelfabriek gemaakt worden. Zo wordt er dagelijks met veel vakmanschap, maatwerk en aandacht gewerkt aan een volmaakt eindresultaat. Waarbij het ultieme zitcomfort voorop staat.

Vrijblijvend interieuradvies

Fauteuil op maat

Fauteuils in elk gewenst formaat en afwerking

Fauteuils van Hofstede Raanhuis staan bekend om de meest comfortabele zitplekken. Een fauteuil is bovendien ideaal wanneer je een extra plekje nodig hebt, bijvoorbeeld in combinatie met een mooie zitcombinatie.

De collectie

Onze unieke fauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en uitvoeringen. Zo hebben we onder andere stoffen fauteuils en leren fauteuils, zoals onze fauteuil Fox Midi.

Sinds kort bieden we onze fauteuil Coco in diverse maten : Mini, Midi, Grande en als Longchair. Uiteraard zijn er allerlei mogelijkheden om de fauteuil naar uw wens samen te stellen. Op houten poten, ranke metalen poten (zwart, rvs of chroom). Of geeft u de voorkeur aan het Palm-onderstel?

Gratis advies

Wij geven u graag het benodigde advies over onze meubels. Kom daarom langs in onze showroom in Renkum. Hier krijgt u gelijk een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken.

U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom of contact opnemen om een afspraak te maken. We zien u graag binnenkort bij ons in Renkum.

Vrijblijvend interieuradvies