Gesloten:

Donderdag 18 mei in verband met Hemelvaart
Maandag 29 mei in verband met Tweede Pinksterdag

Fauteuil op maat

Fauteuils

Met een uitstekend zitcomfort

Hofstede Raanhuis biedt een ruime collectie aan oer-Hollandse fauteuils met een Italiaans temperament. U kunt hierbij denken aan moderne oorfauteuils, zogenaamde “Love-seats” , eetkamerfauteuils en relaxfauteuils.

Daarnaast zijn wij één van de weinige fabrikanten met mogelijkheden op het gebied van maatwerk. Er is altijd ruimte voor individuele wensen en keuze uit diverse pootsoorten en hoogtes.


Vrijblijvend interieuradvies
Fauteuil op maat - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
1 houtsoort
10 houtkleuren
10 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Hofstede Raanhuis is dé kwaliteitsleverancier waar naast banken en stoelen, ook fauteuils volgens de beste productiemethodes in de meubelfabriek gemaakt worden. Zo wordt er dagelijks met veel vakmanschap, maatwerk en aandacht gewerkt aan een volmaakt eindresultaat. Waarbij het ultieme zitcomfort voorop staat.

Vrijblijvend interieuradvies

Fauteuils in elk gewenst formaat en afwerking

Fauteuils van Hofstede Raanhuis staan bekend om optimaal zitcomfort. Een fauteuil is bovendien ideaal wanneer je een extra plekje nodig hebt, bijvoorbeeld in combinatie met een mooie zitcombinatie.

Fauteuil op maat

De collectie

Wij geven u graag het benodigde advies over onze meubels. Kom daarom langs in onze showroom in Renkum. Hier krijgt u gelijk een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom.

U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom of contact opnemen om een afspraak te maken. We zien u graag binnenkort bij ons in Renkum.

Fauteuil op maat - Bezoek onze showroom
Openingstijden:
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Gratis advies

Wij geven u graag het benodigde advies over onze meubels. Kom daarom langs in onze showroom in Renkum. Hier krijgt u gelijk een impressie van de meest actuele fauteuils van Hofstede Raanhuis en staan wij klaar om maatwerkmogelijkheden te bespreken. U bent van harte welkom.

U kunt tijdens de openingstijden langskomen in onze showroom of contact opnemen om een afspraak te maken. We zien u graag binnenkort bij ons in Renkum.

Vrijblijvend interieuradvies

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Hofstede Raanhuis meubelen?

In praktijk zien we dat Hofstede Raanhuis banken veelal meer dan 10 jaar gebruikt worden. De houtcollecties tafels, kasten gaan nog vele malen langer mee.

Door meer dan 100 jaar aan kennis en praktijk ervaringen weten we welke materialen zorgen voor een (zit)meubel waar u jarenlang plezier van heeft.

Opvallend is hierbij de hoge kwaliteit van de kussens voor het zitvlak en schuim voor de armen. Deuken en kuilen ontstaan bij onze meubelen vele malen minder snel.

Wij kunnen de vulling van de bank afstemmen op de wensen of u (wel) meer of (geen) minder plooivorming wilt zien.

Tevens bestaan onze houten rompen voor de banken vrijwel geheel uit beuken.

Bij normaal gebruik heeft u 3 jaar garantie op het meubel. De praktijk laat dus zien dat de meubelen vele jaren langer meegaan.

Hoe is de prijsstelling van Hofstede Raanhuis meubelen?

De Hofstede Raanhuis (zit)meubelen hebben een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. De hoogwaardige materialen die in- en op de meubelen worden verwerkt zorgen voor een zeer duurzaam product. Meer dan 10 jaar woonplezier met een Hofstede Raanhuis bank komt veelal voor. De prijsstelling en levensduur is gunstig te noemen ten aanzien van diverse A-merken.

Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?

10 tot 12 weken is gebruikelijk om een ambachtelijk gemaakt mooi meubel in Nederland te produceren.

Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?

Achter de showroom in de fabriek in Renkum. Vaak laten we tijdens het oriëntatieproces ook de fabriek zien zodat u het vakmanschap met eigen ogen kunt aanschouwen. Dit is voor ons vaak een mooi moment doordat we alle duurzame en duurdere materialen die we verwerken zichtbaar maken. De kwaliteit wordt hierdoor tastbaar van onze op maat gemaakte fauteuils, sommige zelfs met een sta op functie.

Kunt u bij ons langskomen in de showroom? En zo ja, wat zijn de openingstijden?

Zeker, u bent ten alle tijden welkom. Wilt u de volledige aandacht is het verstandig om even van te voren een afspraak in te plannen. Wellicht kunt u ook van te voren alvast wat wensen, foto’s en een plattegrond toesturen zodat we alvast kunnen meedenken.

Wat zijn de openingstijden van de showroom?

De reguliere tijden zijn ma. t/m vr. 09:00 - 17:00 uur, za. 09:00 uur - 16:00 uur. Buiten deze tijden is mogelijk op afspraak.

Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?

Niet noodzakelijk maar om aandacht te kunnen garanderen wel aan te bevelen.

Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?

Door het maatwerk is veel mogelijk, de onderstaande modellen kunnen allemaal als hoekbank, longchairbank of u bank worden samengesteld.

  • Basso
  • Hampton
  • Rome
  • Seven
  • Xavier
  • Jeff
Hoe is de aftersales?

Door de hoogwaardige materialen die we gebruiken en begeleiding voorafgaand aan de aankoop komt aftersales bijna niet voor. Door 100 jaar ervaring weten we hoe onze meubelen presteren. Mocht er toch iets zijn meld het ons dan gaan we er graag met elkaar over in gesprek.

Download hier de lederonderhoud bijsluiter