Fauteuil Basque

Fauteuil Basque

Comfortabele fauteuil met verstelbare zittingen

Op zoek naar een fauteuil met actief zitcomfort en lang zitmeubelplezier? Dan is de fauteuil Basque de perfecte keuze! De zitkussens van de fauteuil zijn voorzien van een interieurvering. Bovendien zijn de zittingen standaard verstelbaar. Wat betekent dit voor u? Dat u zelf de zittingen naar eigen wens in de diepte kunt aanpassen.

De fauteuil Basque zal na jarenlang gebruik nog steeds van hoogwaardige kwaliteit blijven. Kom langs in onze showroom om de juiste impressie van het model te krijgen. Of om maatwerkmogelijkheden te bespreken.
Dit product staat op dit moment niet in de showroom

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken