Fauteuil Bronx

Fauteuil Bronx

Een flexibele fauteuil met optimaal zitcomfort

De fauteuil Bronx heeft een bijzondere uitstraling. Door de losse elementen van de fauteuil kunt u zelf de gewenste speelse opstelling bepalen. De opstelling kan altijd nog gewijzigd worden doordat de elementen op zichzelf staand zijn. Ook het onderstel van de fauteuil is naar wens te bepalen. Wilt u een luchtige uitstraling creëren? Kies dan voor de elegante zwart metalen Rex poten van Hofstede Raanhuis.

Benieuwd naar de flexibiliteit van de fauteuil Bronx? Kom langs in de showroom om de Bronx te bewonderen! Onze medewerkers zullen u meer vertellen over de functies van de fauteuil. U kunt gelijk het uitstekende zitcomfort zelf ervaren en de eerste stappen maken naar uw fauteuil Bronx op maat.
Dit product staat op dit moment niet in de showroom

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken