Fauteuil C-Line Sharp

Fauteuil C-Line Sharp

Eigenwijze fauteuil op maat

De fauteuil C-Line staat bekend om haar eigenwijze karakter. De kuipvorm van deze fauteuil is leverbaar in vier varianten, waaronder de Sharp uitvoering. Deze variant biedt u actief zitcomfort tijdens uw ontbijt, lunch of diner aan de eettafel. Het is heerlijk om na te tafelen in deze heerlijke fauteuils.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Heeft u een stoere, moderne, elegante, eigentijdse of klassieke stijl? De diverse keuzes in bekleding zorgen ervoor dat de fauteuil C-Line Sharp perfect passend is in uw interieur. Ook de onderstelpoten van de fauteuil zijn tevens naar wens samen te stellen. Zo kunt u kiezen voor slanke poten of juist wat stoerdere metalen poten. De keuze is aan u.

Ook leverbaar als bank om stijlvol en gezellig aan de eettafel te genieten.

Wacht niet langer en maak kennis met de fauteuil C-Line Sharp in onze showroom. Samen met onze medewerkers kunt u uw gewenste fauteuil C-Line Sharp samenstellen.

Afspraak maken