C-Line Side Barkruk

C-Line Side Barkruk

Een comfortabele barkruk met diverse mogelijkheden

De C-Line Side barkruk geeft u een comfortabel gevoel. De stevige barkruk zit heerlijk in uw rug en is goed te gebruiken aan een bartafel of keukeneiland. Het onderstel van de barkruk geeft het meubel een bijzondere uitstraling. U kunt hier gemakkelijk uw voeten op laten rusten tijdens het ontbijten, lunchen of dineren.

De C-Line Side barkruk is aan te passen aan uw wensen. Liever een andere kleur of een ander onderstel? Alles is mogelijk bij Hofstede Raanhuis. Kom gezellig langs in onze showroom om dit prachtige model te bekijken of om maatwerkmogelijkheden te bespreken.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken