Fauteuil Cannes

Fauteuil Cannes

Wanneer u van lang tafelen houdt en een comfortabele eetkamerfauteuil zoekt, is het model Cannes de perfecte optie. Hiermee heeft u gegarandeerd een ontspannen avond.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken

Fauteuil Cannes

Urenlang tafelen zonder oncomfortabele zithoudingen

Comfort is zeer belangrijk, maar het design zal natuurlijk ook bij uw stijl moeten passen. U kunt daarom kiezen uit verschillende onderstelopties. Waartoe ook een barkrukonderstel behoort. Kiest u voor hout, dan is er uit diverse kleuren te kiezen.

Cannes zal u leuke en relaxte tijden bezorgen. Geheel in stijl. In stofgroep 6 zal u voor €628 over de eetkamerfauteuil met arm en een houten onderstel beschikken. Wij heten u van hart welkom in onze showroom om eetkamerfauteuil Cannes of maak een afspraak.

Afspraak maken