Caserta fauteuil

Elegantie & comfort

In het design van de Caserta fauteuil staan elegantie en comfort voorop. Rijke stoffen en fijne details geven het bijzondere karakter aan deze fauteuil. Een perfecte aanvulling om uw interieur compleet te maken. Stijlvol, stoer en tijdloos. Fauteuil Caserta heeft het allemaal.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Caserta fauteuil eruit?

De stoel is helemaal aan te passen op uw woonwensen. U kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie materialisering. Wilt u bijvoorbeeld een stoere look creëren met leer of juist kiezen voor rijke stoffen die zorgen voor een warme uitstraling? De keuze is aan u. Uiteraard adviseren wij u graag.

Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staan voorop. We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een meubel, samen met u, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. In eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. Bezoek een van onze dealers om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact met ons op.

Inspiratie

De Caserta fauteuil past in ieder stijlvol interieur

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte