Zoeken

Caserta Fauteuil

Tailor-made masterpiece

Caserta Fauteuil

Elegantie & comfort

In het design van de Caserta fauteuil staan elegantie en comfort voorop. Rijke stoffen en fijne details geven het bijzondere karakter aan deze fauteuil. Een perfecte aanvulling om uw interieur compleet te maken. Stijlvol, stoer en tijdloos. Fauteuil Caserta heeft het allemaal.

  • Eenvoudige en luxe vormgeving
  • Naar eigen wens samen te stellen
Bekijk brochure

Concept

Uw favoriete Caserta

De stoel is helemaal aan te passen op uw woonwensen. U kunt kiezen uit onze uitgebreide collectie materialisering. Wilt u bijvoorbeeld een stoere look creëren met leer of juist kiezen voor rijke stoffen die zorgen voor een warme uitstraling? De keuze is aan u. Uiteraard adviseren wij u graag.

Vormgeven naar de ruimte en sfeer in huis staan voorop. We bieden ongekende mogelijkheden en stellen een meubel, samen met u, tot in detail samen. Waar de opties van een meubel normaal gesproken stoppen, gaat Hofstede Raanhuis een stap verder. In eigen fabriek wordt met atelierwerk een oplossing gevonden voor ieder interieur. Bezoek een van onze dealers om de juiste impressie te krijgen of neem gerust contact met ons op.

Italian Design

Een Hofstede Raanhuis is een ambachtelijk stuk vakwerk. Alle producten worden volledig met de hand op maat gemaakt in Nederland.

Tailor-made masterpieces

In het atelier van Hofstede Raanhuis combineren we de waardevolle ingrediënten van de natuur, het karakter van de materialen en de nauwkeurigheid van de vakman.

10 jaar garantie

Met 10 jaar garantie op alle Hofstede Raanhuis meubels kunt u een decennium lang zorgeloos genieten van uw tailor-made masterpieces.

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte