Fauteuil Coco Grande

Fauteuil Coco Grande

Een eyecatcher met ultiem zitcomfort

Deze Coco Grande Fauteuil is een prachtige toevoeging aan uw woonkamer. Het is een zeer elegant model. En wat nog belangrijker is dat deze fauteuil heerlijk zit. U zult zo urenlang alleen of met familie en vrienden kunnen relaxen.

Het standaardmodel van onze Coco Grande fauteuil is door u nog te veranderen. Kies samen met onze ontwerpers uit de vele stoffen en leersoorten zodat uw stijl naar voren komt. Daarnaast heeft u ook keuze tussen verschillende pootjes. We creëren zo een unieke Fauteuil voor u.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies