Fauteuil Coco Midi

Fauteuil Coco Midi

Een prachtig design met hoog zitcomfort

De Coco Midi fauteuil heeft een mooi design. Door de maatwerkmogelijkheden kunt u het geheel naar uw wensen invulling geven. Wij hebben een enorme keuze in stoffen en leer. Voor de poten hebben wij diverse opties.

Naast het prachtige design zit deze fauteuil ook nog eens heerlijk. Erg belangrijk wanneer u na een lange dag thuiskomt of uren gaat borrelen met familie en vrienden. Met deze coco fauteuil Midi zult u jaren zit-plezier gaan beleven. Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoge fauteuil met stijl dan is de Coco Midi de perfecte keuze.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Gratis interieuradvies
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Gratis interieuradvies