Coco fauteuil

Prachtig design met hoog zitcomfort

De Coco fauteuil heeft een prachtig design. Naast dit mooie design is er uiteraard ook aan comfort gedacht. Erg belangrijk wanneer u na een lange dag thuiskomt of uren gaat borrelen met familie en vrienden. Met deze Coco fauteuil beleeft u jaren zitplezier. Als u op zoek bent naar een luxe, hoogwaardige fauteuil met stijl dan is de Coco de perfecte keuze.

Bekijk brochure

Maatwerk

Hoe ziet uw favoriete Coco eruit?

Het standaard design kan aangepast worden door een ruime keuze uit diverse pootsoorten. Kies bijvoorbeeld voor houten pootjes, voor metalen pootjes, of het “zwevend” palm-onderstel.Ook kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan kleuren, stoffen en andere maatwerkopties. Zo past de Coco fauteuil precies bij uw ruimte en wensen.

Al meer dan 100 jaar werken onze vakmensen vol passie om de mooiste meubels te maken. Dankzij jarenlange ervaringen hebben zij de meubelambacht eigen gemaakt en generatie op generatie doorgeven. Hofstede Raanhuis levert meer dan maatwerk. We leveren atelierwerk. Bezoek onze showroom in Renkum of vind een dealer bij u in de buurt voor persoonlijk interieuradvies

home

Inspiratie in uw mailbox

Wilt u als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwe collecties, blogs en andere updates? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik blijf graag op de hoogte