Fauteuil Coco Mini

Fauteuil Coco Mini

Modern en relaxt

Op zoek naar een niet al te grote fauteuil met een prachtig design en ultiem zitcomfort? Dan is dit model de perfecte keuze. De standaarduitvoering is aan te passen door onze maatwerkmogelijkheden. Zo zal de Coco mini Fauteuil precies passen bij uw ruimte en wensen.

Er zijn veel soorten bekleding beschikbaar, samen met u kijken we wat mooi zal staan bij u. Dit geldt ook voor het onderstel van de fauteuil. Kies bijvoorbeeld voor houten pootjes, of zoals op de afbeeldingen voor metalen pootjes of het “zwevend” palm-onderstel.

Brochure aanvragen
Hofstede Raanhuis - Ambachtelijk maatwerk
2000 stoffen
450 leerkleuren
40 houtkleuren
28 onderstellen

Ambachtelijk maatwerk

Ervaar het zelf in de meubelfabriek

Bij Hofstede Raanhuis draait het om maatwerk en ambacht. U kunt hierdoor bij ons prachtige en unieke meubels laten creëren. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor uw gedroomde meubel werkelijkheid zal worden. In onze meubelfabriek zal er echt ervaren worden hoe wij ambachtelijk maatwerk leveren.

Afspraak maken
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
ma. t/m vr. 09.00 - 17.00 uur
za. 09.00 uur - 16.00 uur
overige tijden op afspraak

Bezoek onze showroom

Interieuradvies op maat

De meest actuele meubelcollecties presenteren wij in onze showroom in Renkum. Waar u van harte welkom bent voor een goed en eerlijk advies. Samen zoeken wij het meubel dat het best past bij uw stijl en wensen. Wij heten u van harte welkom in Renkum waar u nader kennis kunt maken met de prachtige en unieke meubels in onze showroom.

Afspraak maken